Glasvägg Stockholm

Glasvägg Stockholm

Glasvägg är en perfekt lösning i Stockholm

Den öppna planlösningen har länge varit eftertraktad i Stockholm. Idag vill vi många ha öppna ytor och där skiljelinjerna mellan olika rum suddas ut; något som öppnar upp för samtal och umgänge på att naturligt sätt. En öppen planlösning mellan kök- och vardagsrum ger en större bostad som blir en mer social plats. Här blir en glasvägg ett väldigt bra komplement och kompromiss. 


Många vill nämligen ha öppna ytor - men ändå kunna skärma av sig; en glasvägg ger möjligheten att både behålla- och äta upp kakan. Det är också anledningen till varför en glasvägg idag är ett väldigt populärt alternativ i Stockholm. Man kan skärma bort ljud, man kan gränsa av en större yta - men man kan ändå ha öppet och ge bostaden det där wow-intrycket som man vill. Dessutom är en glasvägg en synnerligen snygg inredningsdetalj också. 

Vi tillverkar en måttanpassad glasvägg  

Olika bostäder har olika förutsättningar och olika personer har olika tycke och smak. En glasvägg finns för alla. Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar helt efter kundens behov, tycke och smak. Nordab Glas har lång erfarenhet av glasväggar och vi jobbar alltid efter den standard som satts upp i branschen - ID-06 - och som medlem i Glasbranschföreningen så garanteras du ett högkvalitativt jobb och en glasvägg som är både säker, snygg och hållbar. Vi är även MKT-Auktoriserat och det ger en extra trygghet. 


En glasvägg från oss kan väljas i en massa olika kulörer och den går även att få som fast eller med skjutbara partier. Många väljer idag den sobra, svarta lösningen med spröjs och det är ett definitivt ett tilltalande alternativ sett till att en sådan glasvägg har en förmåga att addera lite mer personlighet och attityd till en bostad. Vi kan lacka aluminiumramen i vilken färg som helst och detta är en ren fråga om smak och personlighet.  


Du väljer - men vi är mer än gärna med och ger rekommendationer utifrån våra erfarenheter och vår kunskap. Givetvis så visar vi mer än gärna upp referensbilder för lite extra inspiration om du skulle vilja ha det.

glasvägg stockholm

En glasvägg ger en behagligare atmosfär 

I en öppen yta så studsar ljudet och det förstärks av att det aldrig bromsas upp. Har du någon gång suttit i ett öppet kontorslandskap så vet du att ljudnivån kan nå väldigt höga - och störande - nivåer. Det var också där som glasväggen först slog igenom. Man kunde, genom denna lösning, behålla den öppna ytan och ge de anställda en mindre instängd arbetsplats, men man kunde samtidigt också bygga bort oljud. 


Genom en glasvägg i kombination med exempelvis akustiktak och andra ljudabsorberande lösningar så skapade am behagligare arbetsplatser mer anpassade för att ge rätt arbetsmiljö. 


Detsamma börjar nu även synas i våra hem. Den öppna planlösningen har extremt många fördelar och genom en väl genomtänkt och måttanpassad glasvägg så behåller man också dessa - men där man samtidigt får en mer behaglig volym i hemmet. Glasets tjocklek går givetvis att anpassa och säkra från olyckor. Vi hjälper dig gärna med allt från idéer, planering och montering. Välkommen till Nordab Glas! 

ADRESS

Lyftkransvägen 2, 142 50 Skogås

RING OSS

0767 160 656 / 0707 597 947


Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera