Kontorsanpassning Stockholm

Kontorsanpassning Stockholm

Kontakta oss för kontorsanpassning i Stockholm

Hur ett kontor ser ut är ofta avgörande för hur arbetsmiljön blir. Arbetsmiljön hör i sin tur ihop med prestationen - trivs man inte fullt eller där man inte får en möjlighet att sköta sitt arbete fullt ut så kan man heller inte prestera. I Stockholm sker byten av kontor med en högre frekvens än i andra städer. Därför kan en kontorsanpassning göra skillnad. 


Företag flyttar - av en eller annan anledning - från ett kontor till ett annat. Det få tänker på i samband med dessa flyttar är att kontorslokalen och ytorna är anpassade efter någon annan. Alla företag har olika behov. Därför behövs en kontorsanpassning och av den anledningen kan en sådan bära frukt i Stockholm. 


De flesta företag ser gärna en öppen lösning. Man vill dels kunna ge de anställda en känsla av rymd och en chans att hela tiden kunna mötas och umgås. Det är bra, men det har även vissa nackdelar. Ljud är en nackdel och detsamma gäller det möjligheten att kunna vara ifred vid exempelvis viktiga samtal eller möten med kund.


En kontorsanpassning kan ge den möjligheten - men utan att den påverkar intrycket av rymden i lokalen. Genom lösningar i glas så kan man fortfarande ha den öppna ytan, men där man stänger ute och absorberar bort ljudet. 

Kontorsanpassning maximerar prestationen 

Vi tar gärna ett helhetsgrepp om er kontorsanpassning och vi sätter oss gärna ner och diskuterar kring era behov, era önskemål och hur era specifika krav ser ut. Designmässigt så finns det hur många lösningar som helst. 


Vill ni ha glasväggar så kan färgen på aluminiumstommarna  - eller stommarna i trä, om ni föredrar det - lackeras i vilken färg som helst. Det innebär att ni kan hitta en röd tråd i verksamheten och inredningen där exempelvis färgen på er logotyp tydligt kan träda fram även i dessa partier.  


Oavsett vilken design ni väljer så kvarstår faktum: det kontor ni sitter i just nu är förmodligen inte fullt ut anpassat efter er verksamhet. Genom några små - eller större - justeringar så kan ni också erbjuda ökad trivsel, färre störande inslag och därigenom också få varje anställd att prestera på ett bättre sätt. Det finns definitivt vinster i detta.

kontorsanpassning stockholm

Vi samarbetar med pålitliga entreprenörer 

Glaspartier kan användas för att skärma av viktiga ytor och där man exempelvis kan bygga mötesrum, konferenslokaler samt kontor. Vi har lång vana av kontorsanpassning i Stockholm och vi samarbetar med olika företag i denna fråga. 


De entreprenörer som vi arbetar tillsammans med skapar en trivsam, gemytligt och inbjudande miljö - detta medan vi står för tillverkningen och monteringen av exempelvis glasväggar, glaspartier eller partier av aluminium. 


Nordab Glas använder alltid ID-06 då vi arbetar och det ger säkra, högkvalitativa resultat. Vi är medlemmar i Glasbranschföreningen och är ett MKT-Auktoriserat företag. 


Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och vi kan även visa upp en stor referensbas från andra företag som anlitat oss för en kontorsanpassning. Storleken på kontoret är egentligen oväsentlig: det finns lösningar för alla typer av ytor och man kan alltid vidta åtgärder som leder till en bättre arbetsmiljö och en trivsammare - mer funktionell - arbetsplats.

ADRESS

Lyftkransvägen 2, 142 50 Skogås

RING OSS

0767 160 656 / 0707 597 947


Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera